ecommerce.org
Underbar blå
475.00 kr 142.50 kr
Baserad på 2 recensioner.
Capri Bicolore
180.00 kr
Vit romantik
425.00 kr 148.75 kr
Baserad på 1 recensioner.
Parisienne
285.00 kr
Baserad på 1 recensioner.

LivsStil

Välkommen till LivsStil - Everyday glamour.  Här finner du lingerie av god kvalité. Först och främst erbjuder livs-stil.com dig tights, stockings, stayups, höft- och strumphållare. Klassiska artiklar av kända varumärken blandat med nya spännande och glamourösa produkter. Utöver detta finner du här accessoarer, bysthållare och lite mer. Fyll din garderob med allt från vardagselegans till viktoriansk flärd och låt kvinnan i dig blomstra.
 

Att glamour ska vara till för alla, både i vardagen och till fest, är den idé och känsla som lade grunden för företaget LivsStil - Everyday glamour och den shop du nu besöker.
Kvinnor, tjejer, damer, tanter... Ja alla vi tillsammans, visst är vi fantastiska!
Vacker lingerie, som exempel höfthållare tillsammans med eleganta stockings är bland det finaste som finns. Ett klassiskt mode som gör varje bärare till sin egen gudinna. Att hitta dessa plagg är dock inte alltid så enkelt. LivsStil är butiken för dig som söker detta, du som vill ha god kvalité och funktion tillsammans med lyxig glamour både i din vardag och till festen.

 

Välkommen

LivsStil har sin hemvist i Göteborg. (orgnr: 660729-xxxx) Härifrån ska vi göra vårt bästa för att tillgodose dina behov av flärd och lyx, till vardag så som till fest.

Telefon: 0725 196 197
Kundtjänsttelefon vardagar 10.00-17.00.

E-post: info@livs-stil.com
Mejl besvaras så snart som möjligt.

I dagsläget sker försäljning endast via e-handel.
Personlig avhämtning av beställda och betalade varor sker endast efter överenskommelse.